Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ümreye giderken görmek

Rüyada kendini ümreye giderken görmek

Rüyada kendini ümreye giderken görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulur.

Rüyada kendini ümreye giderken gördüyseniz:

  • Yaratıcılık tabanlı bir iş birliği veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek yeni girişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada kızı askere giderken görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, bazı ortak işlere gireceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu hacca giderken görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi giderken görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ayıplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenaze giderken görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi askere giderken görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sorunlarının günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada başkasını umreye giderken görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işarettir.

Rüyada birini umreye giderken görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babasını hacca giderken görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments