Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tek gözlü görmek

Rüyada birini tek gözlü görmek

Rüyada birini tek gözlü görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, yeni malların alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini tek gözlü gördüyseniz:

  • Herkesi içerisine alan akılcı ortak çözümler geliştirmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada tek gözlü olduğunu görmek evlatların hayırsız çıkacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına delalet eder.

Rüyada tek gözü olmayan birini görmek hayatın kolaylaşacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kendisini keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek gözlü insan görmek işlerinin iyi gideceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada tek gözlü canavar görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözlü erkek görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına delalet eder.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada tek gözlü inek görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine işaret eder.

Rüyada tek gözü kör olmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, başarısız olacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments