Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözlü olduğunu görmek

Rüyada tek gözlü olduğunu görmek

Rüyada tek gözlü olduğunu görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözlü olduğunu gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması veya düzeltilmesi gereken yerler üzerinde çalışmalar yapılabilir.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözün az görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Rüyada tek gözü kapalı görmek dertlerin sonlanacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına inanılır.

Rüyada tek gözlü kadın görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine yorulur.

Rüyada tek gözlü balık görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalettir.

Rüyada tek gözlü bebek görmek gelişeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tek gözlü bebek doğurmak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözlü koyun görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments