Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynanayı dövmek

Rüyada kaynanayı dövmek

Rüyada kaynanayı dövmek yaşadığı darlığın son bulacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ticaretinin açılacağına delalettir.

Rüyada kaynanayı dövmek gördüyseniz:

  • Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz.

Rüyada kaynanayı dövmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Rüyada kaynana dövmek rahat bir hayat yaşayacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına inanılır.

Rüyada kaynanasını dövdüğünü görmek eskisinden de iyi olacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada kaynanasını dövmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaynana elti görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rahatının yerine geleceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaynanaya su vermek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş kaynanayı diri görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaynanasının elini öpmek koltuğunun yükseleceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments