Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini suya itmek

Rüyada birini suya itmek

Rüyada birini suya itmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada birini suya itmek gördüyseniz:

  • İlk bakışta cazip görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Rüyada birini suya itmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüs itmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada merdivenden birini itmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiyi itmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada balkondan itmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz araba itmek keyifli günler geçireceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan itmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi itmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, nimet bolluğu yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments