Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan itmek

Rüyada uçurumdan itmek

Rüyada uçurumdan itmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan itmek gördüyseniz:

  • Gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada birini uçurumdan itmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada birini uçuruma itmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan itmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına tabir olunur.

Rüyada uçuruma itmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini balkondan itmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tren itmek önünün açılacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını itmek güzel bir hayat geçireceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, hayır getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada birini merdivenden itmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, düşmanlarını kaybetmeye yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments