Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden birini itmek

Rüyada merdivenden birini itmek

Rüyada merdivenden birini itmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, mutlu günler yaşanacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden birini itmek gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmaya veya alışverişler esnasında kar elde etmeye odaklanmalısınız.

Rüyada birini merdivenden itmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, çocuk sahibi olacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden birini itmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı itmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tekerlekli sandalye itmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yeni bir eve taşınacağına inanılır.

Rüyada denize itmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, rızkının kesileceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini uçurumdan itmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalettir.

Rüyada ayakla itmek fakirlik ve yokluk göreceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini balkondan itmek hastalıkların şifa bulacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments