Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sırtında taşımak

Rüyada birini sırtında taşımak

Rüyada birini sırtında taşımak daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik sürüyor.

Rüyada sırtında kadın taşımak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı sırtında taşımak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına işaret eder.

Rüyada sırtında taş taşımak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı adamı sırtında taşımak rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında cenaze taşımak bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına işarettir.

Rüyada sırtında hasta taşımak fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü sırtında taşımak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine inanılır.

Rüyada sırtında saman taşımak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments