Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryum görmek

Rüyada akvaryum görmek

Rüyada akvaryum görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına inanılır.

Rüyada akvaryum gördüyseniz:

  • İki alanda ayrı ayrı meydana gelen ilgi bekleyen konulara yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada akvaryumda yüzmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akvaryumun içine girmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına delalet eder.

Rüyada akvaryumdan atlayan balık görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada akvaryum balığı yakalamak sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işaret eder.

Rüyada akvaryuma girmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, kariyerinde atılım yapacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü akvaryum balık görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada balıkları akvaryuma koymak çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine inanılır.

Rüyada akvaryum hediye almak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments