Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryuma girmek

Rüyada akvaryuma girmek

Rüyada akvaryuma girmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına alamet eder.

Rüyada akvaryuma girmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var veya sevdiğiniz kişilerle zaman geçirebilir, seyahatlere çıkabilir ya da önemli bir kişiyle program yapabilirsiniz.

Rüyada akvaryuma girmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına işaret eder.

Rüyada akvaryumun içine girmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada akvaryumda iki balık görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryumda sarı balık görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada akvaryumda yavru balık görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada evde akvaryum görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su dolu akvaryum görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada akvaryum temizlemek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments