Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıkları akvaryuma koymak

Rüyada balıkları akvaryuma koymak

Rüyada balıkları akvaryuma koymak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, başarılarının tadına varacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balıkları akvaryuma koymak gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakın.

Rüyada akvaryuma balık koymak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada balığı akvaryuma koymak kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balıkları akvaryuma koymak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, düzenin kurulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine inanılır.

Rüyada denizde akvaryum balığı görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada akvaryumdaki balığın öldüğünü görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sıhhat kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık ve akvaryum görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada akvaryum içinde renkli balıklar görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işarettir.

Rüyada akvaryumda balık beslemek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, canını sıkılacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments