Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryum balıklarını görmek

Rüyada akvaryum balıklarını görmek

Rüyada akvaryum balıklarını görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, kötü günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada akvaryum balıklarını gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Rüyada akvaryumda mavi balık görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada akvaryumda küçük balık görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada akvaryum balığı almak her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada akvaryum balıklarını görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, aile hayatının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada akvaryumda ölmüş balık görmek mutluluğunun büyüyeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada akvaryumda balık görmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryumda siyah balık görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, günaha gireceğine tabir olunur.

Rüyada renkli akvaryum balığı görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, maddi gücünü yitireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments