Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryum balığı almak

Rüyada akvaryum balığı almak

Rüyada akvaryum balığı almak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, kızına daima sahip çıkacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, husumetlerin başgöstereceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryum balığı almak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardımcı olarak bazı konularda tatmin olabilirsiniz.

Rüyada akvaryumda çok balık görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine delalettir.

Rüyada akvaryumdaki balıkların öldüğünü görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akvaryumda küçük balıklar görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akvaryumda siyah balık görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akvaryum içinde büyük balık görmek paraya ve mala kavuşacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü akvaryum balık görmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryumda kırmızı balık görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, şansının ve bahtının açılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık dolu akvaryum görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments