Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli akvaryum balığı görmek

Rüyada renkli akvaryum balığı görmek

Rüyada renkli akvaryum balığı görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, işlerin yolundan çıkacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada renkli akvaryum balığı gördüyseniz:

  • Gerek aile büyükleriniz, gerekse yaşlı kimselerden gelen olumlu yardımlar size yeni bir yön kazandırabilir.

Rüyada renkli akvaryum balığı görmek huzur içinde yaşayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada akvaryumda renkli balık görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Rüyada akvaryumda renkli balıklar görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada akvaryum içinde renkli balıklar görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryumda yavru balıklar görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına alamet eder.

Rüyada akvaryumdan kaçan balık görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada akvaryumda siyah balık görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına inanılır.

Rüyada ölü akvaryum balığı görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sağlığının yerinde olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments