Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sakalı görmek

Rüyada birini sakalı görmek

Rüyada birini sakalı görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, sıkıntılarının biteceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işarettir.

Rüyada birini sakalı gördüyseniz:

  • Bilgi toplamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada bir insanı sakallı görmek kazanca kavuşacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada saçını sakalını kesmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını sakallı görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada sakallı ihtiyar görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı sakallı görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, faturalarını ödeyemez olacağına, hayal kırıklığına delalet eder.

Rüyada cımbızla sakal almak sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, umutsuzluğa düşeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada sakalını kestiğini görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sakal uzun görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sadece kendisini düşüneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments