Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını sakallı görmek

Rüyada başkasını sakallı görmek

Rüyada başkasını sakallı görmek maddi zararın büyük olacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada başkasını sakallı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konuların doğru şekilde ilerleyebilmesi için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Rüyada babasını sakal görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine delalet eder.

Rüyada sakallı bir erkek görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada aynada kendini sakallı görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı sakallı görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işarettir.

Rüyada sakallı hacı görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, işlerinin yolunda gideceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırlaşmış sakal görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, düşman malından yemeye, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babayı sakal görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments