Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakalını kestiğini görmek

Rüyada sakalını kestiğini görmek

Rüyada sakalını kestiğini görmek başarısız ve mutsuz olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, çok büyük zararlar edileceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalettir.

Rüyada sakalını kestiğini gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size ilginç seçenekler sunabilirler.

Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının sakalını kestiğini görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç ve sakal kestirmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, sermayesinin çoğalacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sakallarını kestiğini görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sakallarını kestiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun sakalını kestiğini görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada sakalını kestiğini görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya işaret etmektedir.

Rüyada birinin sakalını kestiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments