Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peruk görmek

Rüyada peruk görmek

Rüyada peruk görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, mevlit okutacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına yorulur.

Rüyada peruk gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek veya keşfetmek isteyebilirsiniz.

Rüyada siyah peruk görmek dara düşeceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, yokluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada yeşil peruk görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada peruk taktığını görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada uzun peruk görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kimseye borçlanmayacağına delalet eder.

Rüyada peruk görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada peruk saç takmak başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada saçına peruk takmak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada saç peruk görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments