Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini özlemle öpmek

Rüyada birini özlemle öpmek

Rüyada birini özlemle öpmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada birini özlemle öpmek gördüyseniz:

  • Bölmeniz durumunda sözü oraya getirmeleri zor olabilir.

Rüyada birini özlemle öpmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına delalet eder.

Rüyada özlem gidermek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Rüyada birine özlemle sarılmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada özlem çekmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada özlemle sarılmak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, anne babanın üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlemden ağlamak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada özlem duymak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada özlem görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, yükünün azalacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments