Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlem çekmek

Rüyada özlem çekmek

Rüyada özlem çekmek şansının açılacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, işlerinde bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özlem çekmek gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Rüyada özlem çekmek her işi ile daha çok ses getireceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada birine özlemle sarılmak kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, özel muamele göreceğine delalet eder.

Rüyada özlemle birine sarılmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada özlemden ağlamak ticari faaliyetlerinin artacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada özlem ismi görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ne yapacağına tabir olunur.

Rüyada özlem görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada özlem gidermek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlemle sarılmak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, ana baba duası alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments