Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlem görmek

Rüyada özlem görmek

Rüyada özlem görmek rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine rivayet eder.

Rüyada özlem gördüyseniz:

  • Her konuya abartılı yaklaşmanız olasıdır.

Rüyada özlem ismi görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada özlem çekmek saygın ve ünlü biri olacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada birini özlemle öpmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada özlemle ağlamak ilerledikçe ilerleyeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada özlemle sarılmak işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına inanılır.

Rüyada özlem ismini duymak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada özlemden ağlamak küskünlüklerin oluşacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özlemle birine sarılmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments