Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık ayırmak

Rüyada balık ayırmak

Rüyada balık ayırmak bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık ayırmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz, beklemeyin.

Rüyada balık ayırmak tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine tabir olunur.

Rüyada balığı ikiye ayırmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatakları ayırmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yatak ayırmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinden ayırmak işlerin bir anda azalacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kendisini çok yıpratacağına delalettir.

Rüyada kavga eden iki kişiyi ayırmak daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı ikiye ayırdığını görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, sağlığının yerinde kalacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada çiğ eti kemiğinden ayırmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments