Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini ayırmak

Rüyada evini ayırmak

Rüyada evini ayırmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada evini ayırmak gördüyseniz:

  • Yakın olabileceğiniz insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirici girişimlerde bulunmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada evini ayırmak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinden ayırmak hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı ikiye ayırdığını görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eti kemiğinden ayırmak iş hayatında başarılı olmaya, yapılan çalışmaların heba olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada yatakları ayırmak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yatak ayırmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçları ortadan ayırmak şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarını ayırmak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, dileklerin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments