Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini nişanlanmak

Rüyada birini nişanlanmak

Rüyada birini nişanlanmak rızkının da genişleyeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, işini layığı ile yerine getireceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına delalet eder.

Rüyada birini nişanlanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendiişlerinize katılımları için cesaretlendirebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının nişanlısını görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet eder.

Rüyada nişanlıyı kıskanmak parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızla nişanlanmak uğursuzluklarla karşılaşacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle nişanlandığını görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada nişan bozmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun nişanlandığını görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine işaret eder.

Rüyada yabancı biriyle nişanlanmak yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada nişanlını sarhoş görmek imkânlarını kaybedeceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments