Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı biriyle nişanlanmak

Rüyada yabancı biriyle nişanlanmak

Rüyada yabancı biriyle nişanlanmak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, zayıflayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Yolculuklarınız daha rahat bir hale gelebilir.

Rüyada yabancı biriyle nişanlanmak sosyal konumunun değişeceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yatakta yabancı birini görmek rahata kavuşmaya, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı bir şehir görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı biriyle elele tutuşmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı iki adam görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, makamının sarsılmayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yabancı bir yerde olduğunu görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına inanılır.

Rüyada yabancı erkekler görmek sorunların gittikçe artacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı birine yalvarmak haram mal yiyip içeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, hem de para kaybettireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments