Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan bozmak

Rüyada nişan bozmak

Rüyada nişan bozmak hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, çok zengin olacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişan bozmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada nişanı bozduğunu görmek makama ve rızka sahip olacağına, bereketli işlere gireceğine, maneviyata yöneleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişanı bozmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet eder.

Rüyada birinin nişan bozduğunu görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, zor günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişan bozmak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına inanılır.

Rüyada nişanını bozmak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanlanıp nişanı bozmak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişan bozduğunu görmek çalışmaların beğeni almayacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada orucunu bilerek bozmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments