Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının nişanlısını görmek

Rüyada arkadaşının nişanlısını görmek

Rüyada arkadaşının nişanlısını görmek ferahlığa çıkılacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının nişanlısını gördüyseniz:

  • Yeterince ilgi göstermemeniz nedeniyle önem verdiğiniz birisini kaybedebilirsiniz.

Rüyada arkadaşınızın nişanlandığını görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşınla nişanlandığını görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşı nişanlanmış görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine yorulur.

Rüyada eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınla nişanlanmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada nişanlı arkadaş görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının nişanlandığını görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada arkadaşın nişanlandığını görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, evlerin ayrılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments