Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini mutlu etmek

Rüyada birini mutlu etmek

Rüyada birini mutlu etmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini mutlu etmek gördüyseniz:

  • Hızlı konuşarak sizi maddi açıdan yanıltmaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kendini mutlu görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi mutlu görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerinin toparlanacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızını mutlu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalettir.

Rüyada babanızı mutlu görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün mutlu olduğunu görmek kısmetlerinin çoğalacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, sevinileceğine işarettir.

Rüyada mutlu erkek görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle mutlu olmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, borcunun da hafifleyeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle mutlu olduğunu görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments