Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutlu erkek görmek

Rüyada mutlu erkek görmek

Rüyada mutlu erkek görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, yeni bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutlu erkek gördüyseniz:

  • Küçük kırgınlıkları unutup herkes birbirine sevgiyle yaklaşacak.

Rüyada bir erkekle mutlu olmak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına işarettir.

Rüyada mutlu erkek görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkekle mutlu olmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini mutlu görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, Allah’ın yolundan gideceğine rivayet eder.

Rüyada mutlu ve huzurlu olmak beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle mutlu olduğunu görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını çok mutlu görmek gönlünün rahata ereceğine, maddi kayba uğrayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki sevgiliyi mutlu görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments