Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanızı mutlu görmek

Rüyada babanızı mutlu görmek

Rüyada babanızı mutlu görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına inanılır.

Rüyada babanızı mutlu gördüyseniz:

  • Maddi açıdan sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada babayı mutlu görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı mutlu görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa alamet etmektedir.

Rüyada anne babayı mutlu görmek başarıya giden yollarının açılacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasını mutlu görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanızı mutlu görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada ölen birini mutlu görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına yorulur.

Rüyada kardeşini mutlu görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments