Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını mutlu görmek

Rüyada kızını mutlu görmek

Rüyada kızını mutlu görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kazancının artacağına,, zor durumlara düşeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, azap çektiğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını mutlu gördüyseniz:

  • Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada kızını mutlu görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının mutlu olduğunu görmek kötü düşmana, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızla mutlu olmak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızla mutlu olmak ayrılık yaşanacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu mutlu görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın mutlu olduğunu görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada mutluluktan ağladığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Rüyada anne babayı mutlu görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments