Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kucaklayıp kaldırmak

Rüyada birini kucaklayıp kaldırmak

Rüyada birini kucaklayıp kaldırmak pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, işlerin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini kucaklayıp kaldırmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için planlar yapabilir, sözler verebilirsiniz.

Rüyada birini kucaklayıp kaldırmak kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kayayı kaldırmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşı kaldırmak maddi olarak zarar edeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada birini yukarı kaldırmak birçok kişinin yardımına koşulacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sofra kaldırmak kazancının günbegün artacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına işaret eder.

Rüyada eşya kaldırmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Rüyada harman kaldırmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerdeki ekmeği kaldırmak sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments