Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kelleşmiş görmek

Rüyada birini kelleşmiş görmek

Rüyada birini kelleşmiş görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, o kapıyı kapatacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini kelleşmiş gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan kişiler söz konusu olabilir, sakinliğinizi koruyun.

Rüyada kelle kesildiğini görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan kellesi görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalettir.

Rüyada ütülmüş kelle görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kelle paça yemek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ kelle görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini kelleşmiş görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, dertlerin biteceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın kellesi görmek çaresiz kalacağına, makam ve rızık sağlayacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelle yemeği görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments