Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ kelle görmek

Rüyada çiğ kelle görmek

Rüyada çiğ kelle görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, çıkış yolları bulacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, haksızlığa uğranacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalettir.

Rüyada çiğ kelle gördüyseniz:

  • Evle ilgili sorunlu konulardan uzak kalmanızda fayda var.

Rüyada çiğ hayvan kellesi görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ kelle paça görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ kelle görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalettir.

Rüyada birinin kellesini kesmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek kellesi görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, hakkıyla kazanca, kendi işine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kelle yediğini görmek sorunların yakında son bulacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada pişmiş inek kellesi görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelle paça yemek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments