Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kellesi görmek

Rüyada kadın kellesi görmek

Rüyada kadın kellesi görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hile ile mal elde edeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına tabir olunur.

Rüyada kadın kellesi gördüyseniz:

  • Yükselen akordsuz seslere rağmen doğru cevaplara ulaşmak üzeresiniz.

Rüyada kadın kellesi görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına inanılır.

Rüyada kopmuş kelle görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, zaferler kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada at kellesi görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada pişmiş hayvan kellesi görmek helal ekmek yeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelle paça görmek işinin aksayacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelle yemek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kellesinin kesildiğini görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hayattan yana keyif bulacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş inek kellesi görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, masumluğunu ispat edeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments