Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öleni kurtarmak

Rüyada öleni kurtarmak

Rüyada öleni kurtarmak planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya alamet etmektedir.

Rüyada öleni kurtarmak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler hayal gücünüzün potansiyelini olumsuz etkiliyor.

Rüyada asker kurtarmak şansının her zaman kendinden yana gideceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğu kurtarmak içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin hayatını kurtarmak ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu ölümden kurtarmak hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada koyunu kurttan kurtarmak neşesini kaçıracağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu ölümden kurtarmak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, daha kötü günler yaşayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada serçe kurtarmak geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments