Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini iyileşmiş görmek

Rüyada birini iyileşmiş görmek

Rüyada birini iyileşmiş görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada birini iyileşmiş gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada en iyi arkadaşla küsmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işarettir.

Rüyada iyileşmiş yara görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronu iyi görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını iyi görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, şen kahkahalar atacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada iyi olmak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada en iyi arkadaşınla küsmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına delalettir.

Rüyada hasta annenin iyileştiğini görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kazancının günden güne çok artacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iyi insanlar görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments