Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronu iyi görmek

Rüyada patronu iyi görmek

Rüyada patronu iyi görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, aylık gelirinin artacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada patronu iyi gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Rüyada patronu iyi görmek büyük başarılar kazanılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, dertlerin ve sorunların artacağına yorulur.

Rüyada biriyle iyi anlaşmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına inanılır.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek büyük zararlar getireceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada hasta olan birini iyileşmiş görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada düşmandan iyilik görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş insanı iyi görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kalabalık günler geçirileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada iyi yüzmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyi araba görmek herkesin takdirini toplayacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments