Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablasına sarılmak

Rüyada ablasına sarılmak

Rüyada ablasına sarılmak şansın kaçacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada ablasına sarılmak gördüyseniz:

  • Gereken harcamalar karşısındaki ilk andaki endişenizden çabuk kurtulacaksınız.

Rüyada ablasına sarılmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ablaya sarılıp ağlamak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ablaya sarılmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abla olmak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ablanın kocasını görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada ablasının sözlendiğini görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada abla dövmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalettir.

Rüyada ablasını doğum yaparken görmek ticarette ilerleyeceğine, ağır günler geçireceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments