Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abla olmak

Rüyada abla olmak

Rüyada abla olmak bir hastalıktan kurtulunacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Rüyada abla olmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı özel yaşamınıza karıştırmanız sorun yaratabilir.

Rüyada ablanın hamile olduğunu öğrenmek belalara denk gelmeyeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ablalarını görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada ablasının çocuğunun olduğunu görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada enişte ve abla görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ablası olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, günah işleyeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine alamet eder.

Rüyada ablanın sevgilisini görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Rüyada ablanı gelinlikle görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada anne abla kardeş görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments