Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablaya sarılmak

Rüyada ablaya sarılmak

Rüyada ablaya sarılmak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, para kazanmaya başlayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, insanlarla arasının iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ablaya sarılmak gördüyseniz:

  • Haddinden fazla kafa karıştıran istek veya ihtiyaçlar söz konusu olabilir.

Rüyada ablaya sarılmak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada ablasına sarılmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ablaya sarılıp ağlamak yokluk ve fakirlik göreceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli ablasını evlenirken görmek hem çok mutlu olacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına alamet etmektedir.

Rüyada abla öldüğünü görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada ablayı gelinlikle görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ablaya kızmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada ablayla evlenmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, günahlarından tövbe etmeye rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments