Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hastanede yattığını görmek

Rüyada kendini hastanede yattığını görmek

Rüyada kendini hastanede yattığını görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kendini hastanede yattığını gördüyseniz:

  • Hızla gelişen olaylar ya da farklı gelişmeler kafanızı karıştırabilir veya çok fazla zamanınızı alabilir.

Rüyada hastaneye yattığını görmek variyet sahibi olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını hastanede yatarken görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını hastanede yatarken görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının hastanede yattığını görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, iyi geçim halinde kalacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada annenin hastanede yattığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işarettir.

Rüyada kendini hastanede yattığını görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, ağız tadından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments