Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin hastanede yattığını görmek

Rüyada birinin hastanede yattığını görmek

Rüyada birinin hastanede yattığını görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, kötü günleri geride bırakacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin hastanede yattığını gördüyseniz:

  • Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir.

Rüyada başkasının hastanede yattığını görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede yatan birini görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının hastanede yattığını görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının hastanede yattığını görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine işarettir.

Rüyada kendini hastanede yatarken görmek kişinin muradına ereceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada hastanede yattığını görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin hastanede yattığını görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments