Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akşam güneş görmek

Rüyada akşam güneş görmek

Rüyada akşam güneş görmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada akşam güneş gördüyseniz:

  • Tartışmamalı, pozitif olmalısınız.

Rüyada akşam güneşi görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada akşam güneş görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına yorulur.

Rüyada akşam ezanı duymak konforunu ve rahatını yitireceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akşam kar yağdığını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada akşam ezanı okunduğunu duymak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada akşam dışarı çıkmak yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada akşam namazı kıldırmak hep onlara layık olmaya çalışacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada akşam namazı kılmaya çalışmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments