Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akşam güneşi görmek

Rüyada akşam güneşi görmek

Rüyada akşam güneşi görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine delalet eder.

Rüyada akşam güneşi gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz dar boğazları kolaylıkla geçersiniz.

Rüyada akşam güneş görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada akşam güneşi görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada akşam bisiklet sürmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, diplomalı kimse olacağına, şansının kendinden yana olacağına işaret eder.

Rüyada akşam deniz görmek bereket ve zenginlik olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına işaret eder.

Rüyada akşam gezmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına işaret eder.

Rüyada akşam denizde yüzmek onlar tarafından çok sevileceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada akşam namazı kıldırmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada akşam namazı kıldıgını görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments