Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede deli görmek

Rüyada hastanede deli görmek

Rüyada hastanede deli görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastanede deli gördüyseniz:

  • Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları getirebilir.

Rüyada hastanede deli görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada deli hastanesine yatmak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işaret eder.

Rüyada deli hastanesi görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, işlerinin baltalanacağına, başarısız ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deli hastanesine gitmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını delirmiş görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını deli görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada deli öldürmek yağmur yağmamasına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini deli olduğunu görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments