Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı itmek

Rüyada kapıyı itmek

Rüyada kapıyı itmek sevinçten adeta havalara uçacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, alkış alacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı itmek gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor sözler verebilirsiniz.

Rüyada kapıyı itmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine rivayet eder.

Rüyada birini uçurumdan itmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden birini itmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada araba itmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayı itmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tren itmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, bol para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalye itmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, yüzünün hep güleceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada gemi itmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, onlarla ayrı düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments