Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını cehennemde görmek

Rüyada başkasını cehennemde görmek

Rüyada başkasını cehennemde görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını cehennemde gördüyseniz:

  • Fiziksel, finansal veya duygusal açıdan kaldırılabileceğinden fazla yük yüklenmeniz veya üzerine gidilen konular önemli sorunlar yaratabilir.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cehennemden ses duymak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada cehennemden korkmak ancak gireceği yolun da çetin olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada cehenneme giden insanlar görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işarettir.

Rüyada cehenneme gideceğini görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada cehennem ateşinde yandığını görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, bekarlar için evlenmeye, sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cehennem kuyusu görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini cehennemde görmek işlerinin bozulacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments