Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini çarpılmış görmek

Rüyada birini çarpılmış görmek

Rüyada birini çarpılmış görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini çarpılmış gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu yükseltmek veya evden yürütülebilecek çalışmalar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada çarpılmış bebek görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına yorulur.

Rüyada yıldızların çarpıştığını görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalettir.

Rüyada yıldızların çarpışmasını görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, aile hayatının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada elektrik çarpıp ölmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada uçakların çarpıştığını görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini çarpılmış görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, rahat erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemilerin çarpıştığını görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada çarpılmış görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments