Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemilerin çarpıştığını görmek

Rüyada gemilerin çarpıştığını görmek

Rüyada gemilerin çarpıştığını görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine tabir olunur.

Rüyada gemilerin çarpıştığını gördüyseniz:

  • Format alışılmadık olsa da, sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada gemilerin çarpıştığını görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birini çarpılmış görmek işinden ekmeğinden olacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalettir.

Rüyada çarpışan arabaya binmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada iki uçağın çarpıştığını görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba çarpışması görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla birine çarpıp öldürmek ticaretinin genişleyeceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Rüyada arabaya çarpıp kaçmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, uzun sohbetler edeceğine alamet eder.

Rüyada araba çarpıp öldüğünü görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments